SoundTeam Kft.

Mobil: +36 (30) 209 1765

Cím: 1151 Budapest, Mogyoród útja 42.

Web:

Karaoke Listák
Magyar dalok listája

Külföldi dalok listája

Innen tudjátok letölteni a SoundTeam logójának több változatát:
Coreles szerkezthető logó

PNG formátum - háttér nélkül

JPG formátum - 300 dpi

 

 

SoundTeam Kft.

Mobil: +36 (30) 209 1765

Cím: 1151 Budapest, Mogyoród útja 42.

Web:

Partnereink

 
 

SoundTeam Kft. - Rendezvény - Karaoke - Disco

Profi rendezvényszervezőket keres?
Telefonáljon most! 30-209-1765

 

Rendezvényszervezők mestere

Évszaktól függetlenül a fiatalok és idősebbek számára is a legélvezetesebb kikapcsolódás egy esti program. A legkedveltebb szórakozások közé tartozik a karaoke és a disco. A rendezvényszervezők feladata ezeknek az estéknek a hangulatossá tétele és a jó hangulat biztosítása. Szakképzett kollégáink leveszik az Ön válláról ezen feladatokat. Biztosítják a megfelelő hangosítást, a jó minőségű zenéket és, hogy a vendégei jól érezzék magukat, valamint egy feledhetetlen élmény maradjon számukra.

A karaoke által a fiatalok és idősek egy éjszakára énekessé válhatnak, örök emlék marad a „színpadon” elénekelt dalért járó taps és siker. Itt nem az számít, ki mennyi órát tölt az énektanárnál, hanem az a bátorság és jókedv, amivel előadja a kiválasztott dalt. Akik karaoke bulikba járnak fergeteges hangulatot tapasztalhatnak.

A disco korábbi történelemre tekinthet vissza, mint a karaoke. A táncolás kortól és nemtől független, minden korosztály számára a megfelelő kikapcsolódást nyújtja, retrótól a modern zenékig.

Életünk legnagyobb emléke az a pillanat, amikor választottunkkal összeköthetjük az életünket. Az esküvők legelterjedtebb formája volt régen az élőzenés, zenekaros lagzi. Most már inkább a DJ-k által biztosított esküvők hódítanak teret maguknak.

Rendezvényeinkről több referenciát is találnak oldalunkon. Válasszanak minket bizalommal.

Karaoke

Szeretné kibővíteni szórakozóhelye szolgáltatásait vagy magánjellegű rendezvényre keres programot?

A karaoke méltán népszerű a szórakoztatóiparban manapság. A legtöbb ember szeret énekelni és sokan szívesen bemutatnák tehetségüket. Néhányan nem egyedül, hanem társaságba verődve állnak a zenei kihívás elé, de egy dologban mindannyian egyet értenek.

A karaoke remek kikapcsolódást nyújt mindenkinek!

Miért éri meg Önnek?

Ha szórakozóhelyet üzemeltet, biztosan észrevette, hogy sok ember nem elégszik meg az általános zenei programokkal. Mivel ez számos helyen megtalálható, elég nagy a választék. Ezért Ön a karaoke által egy új szolgáltatás tulajdonában lesz, amely nem csak a táncolni vágyókat szólítja majd be a buliba. A karaoke gyakorlók és nézőik által juthat nagyobb profithoz, így megéri hetente vagy két hetente karaoke estet tartani.

Ha céges rendezvényre vagy egyéb nagy eseményre szeretné vendégeit cselekvésre bírni és élvezni a mulatságot, a karaoke nyújt erre egy páratlan lehetőséget.

Az általunk kínált karaoke szolgáltatás minden igényt kielégít. Profi felszereléssel állunk rendelkezésére, ráadásul a hangulatteremtésben is otthon vagyunk.

Keressen minket, ha nívós szórakozást szeretne biztosítani!

Változatos zenei repertoárt szeretne az esküvőjén?

Válasszon esküvői Dj-t!

Sok pár küzd azzal a problémával, amit a zenész, zenészek kiválasztása okoz. Nem mindenki szeretne egy bizonyos zenei stílusra mulatni egész este, viszont az esküvőkre specializálódott zenészek nagy része nem túl rugalmas ilyen téren.

Az esküvői Dj előre megbeszélt számokat pörget a lagzi alatt úgy, ahogyan szeretnék. Az esküvői Dj zenéi cd minőségben hallhatóak, ezért nem szembesülhet az élő hangszereknél fellépő problémákkal. Emellett ha esküvői Dj mellett dönt, úgy nem kell egy egész zenekart megfizetnie, csupán egyetlen embert. Így jelentős összeget megspórolhat, ráadásul korántsem foglal annyi helyet, mint egy 2-3 fős együttes. Egyszerűbben lehet számot kérni, de a karaoke is könnyebben megoldható.

Célunk, hogy az ifjú párnak és vendégeinek felhőtlen szórakozásban legyen részük, amelyet nem árnyékol be semmi. Profi Dj-k és széles választék várja nálunk. Legyen Önnek is a legjobb esküvői Dj a zeneszolgáltatója!

Keressen minket elérhetőségeinken még ma!

esküvői DjJó hangulat szilveszterre

Egy felejthetetlen szilveszterre vágyik, és nem bízná a véletlenre?

A SoundTeam rendezvényszervező csapata gondoskodik a jó hangulatról! A hazai és külföldi zenei paletta legjobbjait visszük el Önnek és barátainak korosztálytól és ízléstől függetlenül. Hatalmas szilveszteri buli hangulatot varázsolunk napjaink legritmusosabb slágereiből vagy visszarepítjük Önöket akár a 80-as, 90-es évek retro disco világába, ameddig csak bírják tánccal! Egyéni igényeknek megfelelően állítjuk össze a repertoárt, így egyetlen kedvenc dallam sem maradhat ki!

Az önfeledt szórakozás kedvéért nem csak zenét biztosíthatunk, lehetőség van karaoke-t is beépíteni az este menetébe. A vállalkozó kedvű vendégek megcsillogtathatják énektudásukat, vagy a kissé bátortalanabb énekesek is kipróbálhatják magukat. Napjainkban a karaoke nagyon népszerű szórakozóhelyeken, rendezvényeken. Választhatnak magyar és külföldi előadók dalaiból egyaránt.

Legyen szó céges rendezvényről, szórakozóhelyről, házibuliról, ha minket választanak, garantáljuk, hogy életük legjobb szilveszteri partyja elé néznek! Mi biztosítjuk a tökéletes hangosítást, technikai felszerelés és a jó zenéket, így Önöknek csak annyi a dolguk, hogy élvezzék az év utolsó éjszakáját!

Ha felkeltettük érdeklődésüket, keressenek meg minket elérhetőségeiken és felejthetetlen estét szerzünk Önöknek!

szilveszteri buliMiben mások a mi rendezvényszervezőink?

A rendezvényszervező legfőbb feladata, hogy a megrendelő igényeinek megfelelően szervezze meg az eseményt, a kezdetektől egészen a program végéig. Feladata a vendégek, a pénzügy és a megtervezett programok kezelése, irányítása. A rendezvényszervező felel az egész estén át tartó jó hangulatért is.

Profi rendezvényszervezőink egyben dj-k és showmanek is. Pillanatok alatt megteremtik a disco hangulatot és megállás nélkül biztosítják a rendezvény zenei aláfestését. Legyen szó fiatalokról vagy idősebb korosztályról, mindenkit megtáncoltatunk! Tegye felejthetetlenné rendezvényét! Ha valami különlegesre és maradandóra vágyik, rendezvényszervezőink külön karaoké slidot is betervezhetnek az estébe. Számtalan magyar és külföldi dal közül választhatnak a résztvevők.

Rendezvényszervezőink mögött komoly dj és karaoké felszerelés áll, a legmodernebb technikai eszközökkel biztosítjuk a zenét. Az alapfelszerelésen kívül, úgy mint mikrofon, hangfalak, keverők és Dj pultok, extra felszerelést is biztosítunk. Ha nem csupán zenét szeretne, hanem képek vagy vidók vetítését is, rendezvényszervezőink azt is megoldják, igény esetén projektorokat és vásznakat is tudunk biztosítani.

Ha rendezvényszervezés, akkor SoundTeam!

rendezvényszervezésFelejthetetlen születésnapi party

Egy születésnap megszervezése nem könnyű feladat, hiszen rengeteg dolgot egyeztetni kell, helyszínt kell választani, cateringet biztosítani, vendégeket hívni és jó hangulatot csinálni. Ezek szervezése sok nehézséget okozhat, de mi segítünk Önnek megkönnyíteni a szervezést!

Családtagja, barátja születésnapját ünnepli és Ön szeretné felejthetetlenné tenni számára az estét? Kerek évfordulót ünnepel a születésnapos és most valami különleges bulival lepné meg? Jól dönt, ha minket választ, mert segítünk egy élménydús születésnapi partyt rendezni szerettének!

A karaoke partyk egyre népszerűbbek mind a fiatalok, mind az idősebb korosztály körében. Sokan szeretnének titokban a mikrofon mögé állni, amikor a tehetségkutató versenyeket nézik a televízióban. Vendégeinek most lehetőségük van megmutatni hangjukat a nagyközönségnek és még jól is szórakozhatnak közben. Egy karaoke buli remek program lehet a születésnapi partyn, megadja a kellemes hangulatot az este lezárásához.

Ha Ön is szeretné felejthetetlenné tenni rokonának, barátjának születésnapját, válasszon minket és megszervezzük a rendezvényt!

rendezvényszervezésTegye felejthetetlenné a lánybúcsút!

Házasodni készül a legjobb barátnője? Akkor még utoljára illik kimulatnia magát! Gondoskodjon arról, hogy a menyasszony igazán felejthetetlen búcsúztatásban részesüljön! Keressen meg minket és garantáljuk, hogy fantasztikus élményekben és vidámságban lesz része!

Cégünk szolgáltatásai között hangtechnika bérbeadás, illetve hangosítás is megtalálható. Béreljen karaoket és énekeljék át közösen az éjszakát. A jó hangulat garantált! Ha inkább a táncos szórakozás mellett teszik le a voksukat, akkor is forduljanak hozzánk bizalommal, hiszen repertoárunkban disco is megtalálható. Felszerelésünk kizárólag korszerű, profi berendezésekből áll: mikrofonok, hangfalak, keverőpult, minden, amire a jó hangzáshoz szükség lehet.

Amennyiben nagyszabású leánybúcsúban gondolkodnak, akár annak megszervezését is ránkbízhatják, hiszen rendezvényszervezéssel is foglalkozunk! Referenciáink között esküvőszervezés is megtalálható, de vállalunk egyéb rendezvényeket is.

Hívjon minket és szervezzen felejthetetlen lánybúcsút barátnőjének!

lánybúcsúModern slágerek az esküvőn

Két ember új életének kezdetét egy felejthetetlen lakodalommal szokás ünnepelni, amely során összegyűlnek a pár szerettei, hogy részesei legyenek örömüknek. A lakodalmak elengedhetetlen eleme a zene és a tánc, hiszen a zene összehozza az embereket és önfeledt jókedvre derít mindenkit, ezáltal az ünneplés egyik ősrégi formája.

Az esküvők szinte elképzelhetetlenek a vidám dallamok nélkül, azonban ez a szokás napjainkra óriási változásokon ment keresztül modern világunknak, a technikai lehetőségeknek és a megváltozott igényeknek köszönhetően. Az esküvői zenét leggyakrabban erre specializálódott zenekarok szolgáltatják és repertoárjuk leginkább mulatós és közismert slágerekből tevődik össze, azonban manapság egyre nagyobb igény van ennek a hagyománynak az átformálására. Az ifjú pár és vendégeik szívesen táncolnak és ünnepelnek mai, modern slágerekre, amelyhez már nem szükséges teljes zenekar szolgáltatásait igénybe venni. Az esküvői DJ a technikai felszereltségének köszönhetően egy személyben képes egész éjjel zenét szolgáltatni, így a vendégsere addig táncolhat kedvenc dallamaira, amíg a lábuk bírja.

Állítsa össze Ön is kedvenc slágereinek listáját és vegye igénybe esküvői DJ szolgáltatását a nagy napra, melyről bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

esküvői DJÉvfordulós szórakozás

Ön hogyan emlékszik élete legszebb napjára? Esküvőjén fergeteges volt a hangulat, mindenki hajnalig táncolt, a bátrabbak pedig kedvenc dalaikat énekelték egymásba kapaszkodva? Ha így történt, akkor Ön is tudja, hogy ebben az esküvői zene játszotta a legnagyobb szerepet.

Mit szólna hozzá, ha ezt az élményt újraélhetné? Közeleg a házassági évfordulója? Ki mondta, hogy sütivel és kávéval kell megünnepelnie? Idézze meg a lakodalom emlékezetes hangulatát és rendezzen évfordulós partyt!

Szolgáltatásaink között nemcsak DJ és karaoke szerepel: ne bízzon semmit a véletlenre, forduljon hozzánk az esemény megszervezéséért! Profi rendezvényszervezőink gondoskodnak a vendégek szórakoztatásáról! Adja meg a módját és ünnepelje meg párjával emlékezetesen közös életük újabb évét!

Sikerünket mi sem bizonyítja jobban, hogy 2002 óta folyamatos fejlődést tudunk felmutatni, hozzáértésünket pedig elégedett ügyfelek sora támasztja alá. Mire vár még, keressen fel minket most és bízza ránk évfordulós partyja sikerét!

évfordulós partyA disco ideje még nem járt le!

A disco a nyolcvanas években élte fénykorát. Azóta több évtized is eltelt már, újabb és újabb zenei stílusok követték egymást és hódították meg a táncolni vágyó közönséget, de a disco mégsem tűnt el végleg.

Most, hogy a retro még mindig virágzik, nem csak a divatban, lakberendezésben, de a zenében is van létjogosultsága a régi slágereknek, ugyanakkor a modern zenének is. Ne habozzon hát Ön sem, és fedezze fel az igazi disco hangulatot!

Esküvőre készülnek? A szervezés során számos nehéz döntést kell meghozni, a zene tekintetében azonban a döntés szinte nyilvánvaló: a násznép szórakoztatását bízza esküvői DJ-re! Keressen fel minket és bízza ránk a zenét, nálunk profi, szórakoztatásban és hangulatkeltésben nagy gyakorlattal rendelkező esküvői DJ-k garantálják, hogy nem fogja megbánni a döntést!

A repertoárban megtalálható a régi, nagysikerű klasszikusoktól kezdve a közönség kedvenceken át a mai, ismert slágerekig minden olyan zeneszám, ami egy felejthetetlen bulihoz nélkülözhetetlen. Ha biztosra akar menni, rendeljen karaoket is és énekeltesse meg a násznépet!

Forduljon hozzánk bizalommal és bízza ránk az esküvő hangulatát!

esküvői DJA modern esküvőszervezés: Az esküvői DJ

Napjainkra az esküvői és lakodalmi szokások jelentős változásokon mentek keresztül, amely egyaránt igaz a széles piaci kínálatra, valamint a szervezési folyamatokra, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő lehetőségeket. A nagy nap megszervezése hosszadalmas és fontos döntésekkel járó folyamatok összessége, melynek egyik jelentős része a megfelelő zene kiválasztása a lakodalomba, hiszen ez a jó hangulat és az ünneplés elengedhetetlen feltétele.

A mai modern esküvőszervezés egyik jelentős változása, hogy egyre szélesebb körben elterjedt szokás az esküvői DJ megbízása, aki a megfelelő technikai felszereltségnek köszönhetően akár egész éjszaka játssza kedvenc slágereinket. Az esküvői DJ óriási előnye, hogy a választott zenei palettának szinte csak képzeletünk szabhat határt, így egyetlen kedvenc dallam sem maradhat ki az ünneplésből.

Válasszon profi esküvői DJ-t és tekintse meg weboldalunk további információit, hogy a nagy nap olyan lehessen, amilyenről mindig is álmodott! További tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

esküvői DJMilyen tulajdonságokkal rendelkezik egy jó esküvői DJ?

Úgy döntött, esküvői DJ-t szeretne megbízni a szórakoztatással élete legszebb napján? A legjobb helyen jár! A modern esküvőkön általában a DJ a party lelke, hiszen megadja a mindenki által ismert dallamokat, különleges fényeket, a kitűnő hangosítást, és teszi mindezt úgy, ahogy Ön azt elképzelte.

De milyen is egy igazi, hozzáértő esküvői DJ? Lássunk néhány pontot, melyek nagy vonalakban leírják, hogyan is képzeljük el: Amennyiben tapasztalt és igazán hozzáértő esküvői DJ-t keres, nálunk garantáltan megtalálja! Tájékozódjon honlapunkon, keressen bennünket a feltüntetett elérhetőségeinken még ma!

esküvői DJ

Rendezvényszervezés-Wikipédia | Karaoke-Wikipédia | Diszkó-Wikipédia | Karaoke.lap.hu Karaoke - Esküvői Dj - Esküvőre Dj - Dj Esküvőre - Rendezvényre Dj - Rendezvényre Karaoke - Hangosítás - Rendezvény Hangosítás - Koncert Hangosítás - Karaoke - Esküvői Dj - Esküvőre Dj - Dj Esküvőre - Rendezvényre Dj - Rendezvényre Karaoke - Hangosítás - Rendezvény Hangosítás - Koncert Hangosítás - Karaoke - Esküvői Dj - Esküvőre Dj - Dj Esküvőre - Rendezvényre Dj - Rendezvényre Karaoke - Hangosítás - Rendezvény Hangosítás - Koncert Hangosítás - Karaoke - Esküvői Dj - Esküvőre Dj - Dj Esküvőre - Rendezvényre Dj - Rendezvényre Karaoke - Hangosítás - Rendezvény Hangosítás - Koncert Hangosítás -